Almedahls logo Crescentlogo  
    Linje  
   
Knapp Våtförsäljning Service Sommar och Vinterplatser Knapp motorinstallationer Forsakringsknapp kontaktknapp
 
    BESÖKSHISTORIK: START >>BÅTFÖRSÄLJNING >> CRESCENT >> STYRPUPLET  
   

CRESCENT STYRPULPET

Låt den salta vinden blåsa i håret, känn den friska havsluften i näsborrarna. Inget går upp mot en tur på sjön. Du glömde väl inte vattenskidorna. Eller syrgastuberna...

En styrpulpet från Crescent är alltid ett bra val, det finns flera olika modeller att välja på och du kan alltid vara säker på att din båt ger dig många härliga stunder ute på vattnet. Crescent står för de äkta upplevelserna, för trygghet och pålitlighet.

Här nedan följer en översikt över Crescents styrpulpetbåtar. För en mer omfattande presentation, besök www.crescent-boats.se eller ladda ner broschyr och prislista.

518 ARROW
En trevlig bekantskap med lättdrivet skrov. 518 Arrow är en ny mittpulpetbåt som bjuder på smarta lösningar och ett sportigt utseende.
Passar alldeles utmärkt för mindre motorer (40-60 hk). Praktiskt förvaringsutrymme som passar för allt från lanternstång till nycklar och mobiltelefon. Flera stuvfack, brandsläckare, självlänssystem, grabbräcken, styrsats med sportratt och bad- och räddningsstege ingår i standardutrustningen.
518 Arrow är en egen konstruktion som vi är stolt över.

LÖA: 5,18 m. Bredd: 2,03 m. Vikt utan motor: ca 400 kg
Godkänd för: 6 personer. Max motor: 45 kW (60 hk) lång rigg
Konstruktör: Cremo Produktions AB

STINGRAY V20 / ENTRÉ
Stingray V20 bjuder på körglädje och många knop. Med sitt v-formade skrov på 20 grader går båten mjukt även om det är lite sjö. Att dessutom sitta i mitten och köra en båt med sidostyrpulpet är en upplevelse i sig.
Stuvfack som rymmer det du kan tänkas behöva för en dagstur hittar du i durken och i bänkarna. Den fasta tanken på 100 liter, hydraulstyrningen och dynsatsen till akterbänken ingår i standardutrustningen.
En enklare version är Stingray Entre V20 utan fast tank och dynsats.

LÖA: 5,28 m (17,4 fot). Bredd: 1,96 m. Vikt utan motor: ca 550 kg
Godkänd för: 6 personer. Max motor: 67 kW (90 hk) lång rigg
Konstruktör: Cremo Produktions AB

EXRAY V20
Det finns mycket att hitta på, och med en bra båt blir det extra trevligt. Just därför vill vi puffa lite extra för Exray V20 med sin väl tilltagna v-botten och med Crescents specialsoffa. En fröjd att köra helt enkelt!
I standardutrustningen ingår hydraulisk styrning, självlänsande durk (teaklaminat), lanternor, fast tank och stuvfack långa nog att rymma dina vattenskidor!

Se båttest

LÖA: 5,28 m (17,4 fot). Bredd: 1,96 m. Vikt utan motor: ca 550 kg
Godkänd för: 6 personer. Max motor: 67 kW (90 hk) lång rigg
Konstruktör: Cremo Produktions AB

PRIMO
Låt solen gassa eller låt det komma en skur! Det gör egentligen inget, för Primo kan utrustas för både det ena och det andra. Med extra dynor får du ett härligt soldäck och med ett akterkapell är du skyddad mot vind och väta.
Primo är en styrpulpetbåt med goda egenskaper, konstruerad av Pelle Petterson. Fräck design och stora ytor ger Primo en extra personlighet. Bad- och räddningsstege, förpulpit med integrerade grabbräcken, lanternor och självläns ingår som standard.

LÖA: 4,88 m (16 fot). Bredd: 2,03 m. Vikt utan motor: ca 430 kg
Godkänd för: 6 personer. Max motor: 45 kW (60 hk) lång rigg
Konstruktör: Pelle Petterson

björnen

506
Du väljer själv om du vill ha Crescent 506 utrustad med två extra kuber som sittplats. Det beror helt enkelt på vad du skall använda din båt till.
Crescent 506 har v-format skrov och i standardutrustningen ingår bad- och räddningsstege, styrpulpet med vindruta, brandsläckare och huvudströmbrytare. I akterspegeln finns plats för montering av en mindre extramotor. Behöver vi nämna att det finns en hel del intressanta tillbehör till såväl 506 som övriga Crescentbåtar?

LÖA: 5,14 m. Bredd: 16,9 m. Vikt utan motor: ca 390 kg
Godkänd för: 5 personer. Max motor: 45 kW (60 hk) lång rigg
Konstruktör: Pelle Petterson

465 TRADER
Crescent 465 Trader är populär, stilren, klassisk och användbar till det mesta. Rejäla stuvfack där fiskeutrustningen får plats, prylfack vid den integrerade styrpulpeten, automatisk elektrisk länspump. Över 500 kg, eller sju personer om man så vill, lastar 465 Trader och med sitt höga fribord känns båten extra tillförlitlig. Vill du använda muskelkraft kommer båtens nedsänkta årklykfästen väl till pass.
Vindskärm, vindruta till fördäcket, olika kapell och akterhytt är några av de spännande tillbehör vi kan erbjuda.

LÖA: 4,70 m (15,4 fot). Bredd: 1,80 m. Vikt utan motor: ca 290 kg
Godkänd för: 7 personer. Max motor: 22 kW (30 hk) lång rigg
Konstruktör: Hans Reich

WINNER
Vissa saker vill man hålla för sig själv. Den där härliga badviken, klippan med solnedgången, ön som är perfekt för fågelskådning.
Bara familjen eller en alldeles speciell vän behöver veta.
Winner är den perfekta styrpulpetbåten för bad och nöje.
En tillförlitlig båt med brett skarndäck och högt fribord. Infällda grepphandtag och självlänsande durk. Inbyggd ankarbox i fören och förvaringsfack längs sidorna. Kapell i olika modeller finns som extra tillbehör.
Välj mellan helt vitt skrov eller ett med läckert blå bård.

LÖA: 4,51 m (14,8 fot). Bredd: 1,94 m. Vikt utan motor: ca 320 kg
Godkänd för: 5 personer. Max motor: 22 kW (30 hk) lång rigg
Konstruktör: Cremo Produktions AB

381 FREE TIME
Vi tycker att namnet passar riktigt bra. Detta är verkligen en båt för fritid, för sköna turer när vattnet lockar. Sportig och fräck ungdomsbåt. Välutrustad med t.ex. fördäckspulpit med integrerade handtag, lanternor, styrsats med sportratt, brandsläckare, räddningssteg, självlänssystem och pollare.
Som alla Crescentbåtar är 381 Free Time en kvalitétsbåt som känns trygg både att äga och att använda. Ska vi ta en tur?

LÖA: 3,75 m (12,4 fot). Bredd: 1,49m. Vikt utan motor: ca 215 kg
Godkänd för: 3 personer. Max motor: 19 kW (25 hk) lång rigg
Konstruktör: Cremo Produktions AB