Almedahls logo Crescentlogo  
    Linje  
   
Knapp Våtförsäljning Service Sommar och Vinterplatser Knapp motorinstallationer Forsakringsknapp kontaktknapp
 
    BESÖKSHISTORIK: START >>BÅTFÖRSÄLJNING >> CRESCENT >> SPORTFISKE  
   

CRESCENT SPORTFISKE

Se hur trollingspöna böjer sig i farten. Låt dom stora fiskarna hugga. Stuva fångsten under durken. Dra den där fiskehistorien för grannen...
Det spelar ingen roll om du är en fena på att hitta dom rätta ställena eller bara njuter av att befinna dig bakom flötet en stilla morgon – du vill ha en bra och tillförlitlig båt, en båt som är praktisk, som är byggd för att hänga med.
Kort sagt en pålitlig vän på fisketuren, och det är precis då Crescent kommer in i bilden...

Här nedan följer en översikt över Crescents sportfiskebåtar. För en mer omfattande presentation, besök www.crescent-boats.se eller ladda ner broschyr och prislista.

SALMON V23
Salmon är en nyhet med utrustning utöver det vanliga. Med en 150 liters bränsle-tank är dagen räddad och med kartbord med läslampa är du alltid på rätt kurs.

Salmon V23 är förberedd för montage av Downrigger och i originalutrustningen ingår bland annat lanternor, vindrutetorkare, belysning i kajutan, hydraulisk styrning med ratt och transportabel toalett. Bland de extra tillbehören skall du kolla in de rostfria fiskespöhållarna, kylboxen med sittplats, durk av teaklaminat och kapellet för kajutan.

LÖA: 6,16 m (20,2 fot). Bredd: 2,35 m. Vikt utan motor: ca 900 kg
Godkänd för: 5-6 personer. Max motor: 112 kW (150 hk) lång rigg
Konstruktör: Cremo Produktions AB

VIRGO V23
Bara en sådan detalj som att den heltäckta hytten är placerad åt styrbordssidan för att ge passage till fördäck på babordsidan gör Virgo V23 till en mycket personlig båt. Rejält lastutrymme under durken, pentrymodul i hytten för en enkel måltid när sjön suger och övernattningsmöjligheter i koj-platser under fördäck. Virgo V23 är utrustad med fast tank och hydraulstyrning. Som extra tillbehör finns en vinklad soffa för bekväma sittplatser ute i brunnen.

Se båttest 1, 2

LÖA: 6,16 m (20,2 fot). Bredd: 2,35 m. Vikt utan motor: ca 830 kg
Godkänd för: 4/6 personer. Max motor: 101 kW (135 hk) lång rigg
Konstruktör: Pelle Petersson

MARLIN
Här är en båt som har en inbyggd känsla av lite extra lyx för dig som tar trollingfiske på allvar. Spöna fäster du i targabågen och i trärelingen. Väl tilltagna stuvfack för både utrusning och fångst.
Marlin är en stabil båt och bakom de stora rutorna sitter du väl skyddad mot vinden. Fast tank på 125 liter, lanternor och non feed back styrning ingår i utrustningen. Behöver vi nämna att Pelle Petterson har ett finger med i spelet...

LÖA: 6,16 m (20,2 fot). Bredd: 2,35 m. Vikt utan motor: ca 650 kg
Godkänd för: 6 personer. Max motor: 90 kW (120 hk) lång rigg
Konstruktör: Pelle Petersson

HANÖ
Kan en utombordare ge känslor inombords? Naturligtvis är det så, speciellt om det handlar om en pålitlig och användbar båt. Hanö har god kursstabilitet även i låga farter och passar alldeles utmärkt för trollingfiske, samtidigt som den är perfekt för transporter eller en dagstur med familjen.
I kabinen sitter man i lä. Högt eller lågt heltäckande kapell kan du få som extra tillbehör samt ett
”Doghouse” som du kan se på bilderna. I aktern finns en väl tilltagen arbetsdurk och en fiskesump. Hanö har självlänsande durk.

LÖA: 5,50 m (18,1 fot). Bredd: 2,10 m. Vikt utan motor: ca 490 kg
Godkänd för: 4 personer. Max motor: 45 kW (60 hk) lång rigg
Konstruktör: Cremo Produktions AB

björnen

552 BJÖRNEN
Gillar du jakt och fiske är detta den perfekta båten för dig.
Björnen är rymlig och stabil med självlänsande durk, med integrerad styrpulpet och med vindruta.
I standardutrustningen ingår självlänssystem, styrsats, vindskärm med rostfritt handtag runt om, brandsläckare och fast tank på ca 70 liter.
Båten väger 480 kg utan motor och är godkänd för 4 personer.
Snart napper det!

LÖA: 5,51 m. Bredd: 2,10 m. Vikt utan motor: ca 480 kg
Godkänd för: 4 personer. Max motor: 45 kW (60 hk) lång rigg
Konstruktör: Cremo Produktions AB

ARGO 506
Detta är en riktig liten godbit där Cremo haft de aktiva fritidsfiskarna i tankarna. Ordentlig arbetsyta och förkabin med två kojplatser. Den stora förluckan gör det enkelt och smidigt att ta sig ombord.
Argo är väl utrustad med grabbräcken, lanternor, dynor till ruffen, brandsläckare, bad- och räddningsstege, huvudströmbrytare och pollare. Vill du brassa på lite extra finns t.ex. akterdynsats och ett högt kapell.

LÖA: 5,14 m (16,9 fot). Bredd: 1,95 m. Vikt utan motor: ca 350 kg
Godkänd för: 5 personer. Max motor: 45 kW (60 hk) lång rigg
Konstruktör: Cremo Produktions AB