Almedahls logo Crescentlogo  
    Linje  
   
Knapp Våtförsäljning Service Sommar och Vinterplatser Knapp motorinstallationer Forsakringsknapp kontaktknapp
 
    BESÖKSHISTORIK: START >>BÅTFÖRSÄLJNING >> CRESCENT >>KUST  
   

ÖPPNA BÅTAR FÖR KUST

Vi människor vill så olika saker, vi har olika behov och olika krav. Men i grund och botten söker vi trygghet och tillfredställelse. Det är därför vi på Crescent lägger ner hela vår själ i våra båtar. Ingen modell är mindre värd än den andra, det handlar bara om olika behov, olika användningsområden.

De mindre båtarna för öppet vatten är lika mycket Crescent som sina större syskon. Lika trygga att äga, lika pålitliga och tåliga. Lätta att transportera, smidiga i sjön.

Här nedan följer en översikt över Crescents styrpulpetbåtar. För en mer omfattande presentation, besök www.crescent-boats.se eller ladda ner broschyr och prislista.

PANDA 551
Panda 551 är en stabil båt med stor, ren durk. Utmärkt för fisketuren, när du behöver ta ut grejor till stugan, när du sticker över till handelsboden... Sidstabiliteten på denna båt är en trygghetsfaktor vid t.ex. upptagning av garn.
Panda 551 har infällda årklyksfästen, bad- och räddningsstege och goda förvaringsutrymmen. Båten är förberedd för mittpulpet genom kanalen för styr- och reglagekablar under durken. Som extra tillbehör kan vi erbjuda akterhytt, vindruta på fördäck, kapell och styrpulpeter i olika modeller.

LÖA: 5,60 m (18,4 fot). Bredd: 2,08 m. Vikt utan motor: ca 360 kg
Godkänd för: 6 personer. Max motor: 37 kW (50 hk) lång rigg
Konstruktör: Hans Reich

465 CIRRUS
465 Cirrus är en stilren båt med goda utrymmen. Ordentliga stuvfack i fören och stor durk gör 465 Cirrus till en mycket användbar båt. Inredd med U-bänk och med kapacitet för sju personer.
Försänkta årklyksfästen och bad- och räddningsstege är standard. Automatisk länspump finns som extra tillbehör. Hög trivselfaktor får du på köpet.

LÖA: 4,70 m (15,4 fot). Bredd: 1,80 m. Vikt utan motor: ca 240 kg
Godkänd för: 7 personer. Max motor: 22 kW (30 hk) lång rigg
Konstruktör: Hans Reich

465 STANDARD
Bjud in sex vänner till en härlig båttur. Känn hur lätt båten driver på i vattnet, känn hur stabil den är i sidled. 465 Standard är en klassiskt ren båt med högt fribord och god bärighet – inte undra på att detta är en favorit bland favoriterna.
I standardutrustningen hittar du åror, årklykor och räddningssteg. Om andan skulle falla på kan du skaffa en vindruta till fördäck och till och med en akterhytt. Styrpulpet finns också som extra tillbehör. 465 är de många möjligheternas båt, det har du säkert förstått vid det här laget!

LÖA: 4,70 m (15,4 fot). Bredd: 1,80 m. Vikt utan motor: ca 240 kg
Godkänd för: 7 personer. Max motor: 22 kW (30 hk) lång rigg
Konstruktör: Hans Reich

462 BUFO
Komplettera med styrpulpet, vindskärm eller förkapell. Välj helt vitt skrov eller tag det där med den blå bården. Häkta på en 30 hästars utombordare och stick iväg ut på en fisketur, fast det går precis lika bra att köra ut till ön och grilla korv med familjen. 462 är en båt som skall användas till det mesta, det mår både du och båten bra av!
Med sitt höga fribord och goda bärighet känns 462 Bufo pålitlig. Självlänsande durk och prylfack längs sidorna är ett par av de praktiska fördelarna med denna båt.

LÖA: 4,62 m (15,4 fot). Bredd: 2,00 m. Vikt utan motor: ca 290 kg
Godkänd för: 6 personer. Max motor: 22 kW (30 hk) lång rigg
Konstruktör: Cremo Produktions AB

434
Gå nära land, Crescent 434 har ett grundgående skrov och passar alldeles förträffligt för badturerna ut bland öarna. Lättdrivet skrov som ger goda farter även med en 10 hk motor.
Fast det går bra att tuffa fram i sakta mak också.
Låsbart stuvfack med separata utrymmen för tank och batteri i aktern och dessutom ett extra fack i fören. Toft med uppfällbar mittdel, åror och årklykor. Kan man önska något mer? Det skulle i så fall vara ett av kapellen som finns som extra tillbehör.

LÖA: 4,34 m (14,3 fot). Bredd: 1,72 m. Vikt utan motor: ca 210 kg
Godkänd för: 6 personer. Max motor: 11kW (15 hk) lång rigg
Konstruktör: Hans Reich

470 LÅNGEN
Det finns stunder då man bara vill glida fram helt ljudlöst, låta vågorna skvalpa mot fören och känna hur båten svarar vid varje årtag. Precis så är det med Lången, en klinkbyggd eka som bland annat passar perfekt för nätfiske. De löstagbara tofterna ger extra utrymme och de nedsänkta årklyksfästena förhindrar att nätet hänger upp sig. Det främre stuvfacket kan bli fiskesump eller fungera som ballasttank.
Åror ingår. 470 går utomordentligt bra i sjön med utombordare. Dessutom är det en perfekt båt att byta upp sig till om du exempelvis har en 42:a idag.

LÖA: 4,76 m (15,6 fot). Bredd: 1,70 m. Vikt utan motor: ca 200 kg
Godkänd för: 5 personer. Max motor: 3,7 kW (5 hk) lång rigg
Konstruktör: Cremo Produktions AB