Almedahls logo Crescentlogo  
    Linje  
   
Knapp Våtförsäljning Service Sommar och Vinterplatser Knapp motorinstallationer Forsakringsknapp kontaktknapp
 
    BESÖKSHISTORIK: START >>BÅTFÖRSÄLJNING >> CRESCENT >> DAYCRUICERS / HARDTOPS  
   

CRESCENT DAYCRUISER / HARDTOP

Dagsturer eller kanske till och med en övernattning. Litet större båtar för komfort och extra bekvämlighet. Stabila i sjön och med plats för hela familjen. Kapell mot tufft väder eller brännande sol. En daycruiser är en trogen följeslagare som förlänger båtsäsongen.

Crescents modeller är noga utprovade och konstruerade för att göra sin ägare nöjd i många år. En daycruiser är en investering som betalar sig med härliga upplevelser och sköna dagar på vattnet.

Här nedan följer en översikt över Crescents Daycruiser- och Hardtop-båtar. För en mer omfattande presentation, besök www.crescent-boats.se eller ladda ner broschyr och prislista.

T-REX V23
Du kan få den med vitt eller blått skrov, men det är egentligen bara pricken över i. T-Rex V-23 är en modern daycruiser med personlig stil. Med sin väl tilltagna v-botten går T-Rex mjukt och stabilt i sjön, även om vinden skulle ta i. Bekvämlighet är kännetecknande för T-Rex. Tag till exempel de två bekväma stolarna och den stora härliga u-soffan. De höga grabbräckena och den stora dörröppningen i frontrutan gör ombordstigningen lätt och säker. Lägg därtill de många detaljerna som ordentliga stuvfack, vattenskyddad cd-spelare och väl tilltagen bränsletank. För övernattning finns kojplatser i förpiken.

LÖA: 6,16 m (20,2 fot). Bredd: 2,35 m. Vikt utan motor: ca 770 kg
Godkänd för: 6 personer. Max motor: 112 kW (150 hk) lång rigg
Konstruktör: Pelle Petterson

DORADO V23
Tag med familjen på en härlig dagstur. I Dorado V23 finns ordentliga stuvutrymmen och de bekväma stolarna och u-soffan gör utflykten till ett rent nöje.Med de högt uppdragna rutorna sitter man också skyddad mot väder och vind. Med ett par handgrepp kan u-soffan ändras om till solbänk eller användas för enkel övernattning. Dorado V23 är elegant med ett skrov som går mjukt i sjön. Båten har självlänsande durk som är elegant med sitt teaklaminat. Hydraulisk styrning, fast tank och kapell ingår i standardutrustningen. Väl tilltaget stuvfack 3,25 m i durken.

LÖA: 6,16 m (20,2 fot). Bredd: 2,35 m. Vikt utan motor: ca 770 kg
Godkänd för: 6 personer. Max motor: 112 kW (150 hk) lång rigg
Konstruktör: Pelle Petterson

535 CLASSIC
Namnet avslöjar – detta är en klassiker, en båt som håller vad den lovar i vått och torrt. Med väl tilltagen fribordshöjd känner man sig trygg ombord och hela familjen kan få plats i den rymliga kajutan. För din säkerhet är det breda skarndäcket vinklat mot båten och försett med halkmönster. Stuvfack både i för och akter. Innertak med belysning, styrpulpet av nyare modell.
Classic 535 är en båt med brett användningsområde, en pålitlig och trogen följeslagare där Crescentkvalitén är extra tydlig.

LÖA: 5,50 m (18,1 fot). Bredd: 2,10 m. Vikt utan motor: ca 510 kg
Godkänd för: 6 personer. Max motor: 45 kW (60 hk) lång rigg
Konstruktör: Pelle Petterson

GEMINI
Du borde känna på Gemini, en komplett båt med lättdrivet skrov. Utrustad med högt kapell, lanternor, elegant ratt och ett par av marknadens bekvämaste stolar. Gemini är väl genomtänkt och praktisk. Vill du övernatta går det alldeles utmärkt i kojplatserna under hardtopen. Gemini har bra förvaringsutrymmen, det breda fördäcket och den uppåtvinklade förluckan som hålls uppe med gasfjädrar gör det enkelt att gå ombord. Pelle Petterson har lagt ner sin själ i Gemini, nu har du chansen att njuta av en båt som kan ge många sköna dagar bland kobbar och skär.

LÖA: 4,88 m (16 fot). Bredd: 2,03 m. Vikt utan motor: ca 500 kg
Godkänd för: 5 personer. Max motor: 45 kW (60 hk) lång rigg
Konstruktör: Pelle Petterson