Almedahls logo Crescentlogo  
    Linje  
   
Knapp Våtförsäljning Service Sommar och Vinterplatser Knapp motorinstallationer Forsakringsknapp kontaktknapp
 
    BESÖKSHISTORIK: START >>BÅTFÖRSÄLJNING >> CRESCENT >> ALLROUND  
   

CRESCENT ALLROUND

Lämna klockan hemma och njut av dagen. Åk hem när solen dalar eller bädda kojerna och somna till vågskvalpet. Tid för dig och familjen med en båt som är användbar till både det ena och det andra.

Crescents båtar är byggda med känsla och med kunskap. Tryggheten i en Crescentbåt betyder mycket mer än sjövärdighet, det handlar lika mycket om de mjuka värden som du får på köpet. Det lönar sig på många sätt att äga en Crescentbåt.

Här nedan följer en översikt över Crescents allroundbåtar. För en mer omfattande presentation, besök www.crescent-boats.se eller ladda ner broschyr och prislista.

ALLURE 21
Njut av din fritid på sjön. Tag med familj och vänner på en härlig tur i en båt som är gjord för behagligt lata dagar. Snygg att se på, underbar att färdas i.
Allure 21 är en deplacementbåt med utombordsmotor. Lätt att manövrera i låga farter och vid backning. I Allure finns plats för sju personer. Båten har en spännande inredning med styrpulpet och träratt, rostfria grabbräcken, durk med inlägg av teaklaminat och lanternor. Capen på båten är extra tillbehör. Kan köpas monterad på båten vid leverans. Vill du färdas med extra personlig touche finns båten också med blått skrov.

LÖA: 6,30 m (20,8 fot). Bredd: 2,60 m. Vikt utan motor: ca 800 kg
Godkänd för:7 personer. Max motor: 19 kW (25 hk) lång rigg
Konstruktör: Cremo Produktions AB

ALLURE 19
Glöm inte matkorgen och badkläderna. Är alla med?
Allure 19 är helt perfekt för dagsutflykter bland kobbar och skär.
En båt för familjen, för kompisarna eller för släkten om man så vill. Du väljer själv vilka som får följa med. Risken är bara att det kan bli en vana, Allure 19 är nämligen en behaglig och lättsam båt med bra köregenskaper.
Standardutrustad med bl.a. styrpulpet, lanternor, grabbräcken, brandsläckare, bord och automatisk elektrisk länspump. Bad- och räddningsstegen ingår också.

LÖA: 5,92 m (19,5 fot). Bredd: 2,46 m. Vikt utan motor: ca 930 kg
Godkänd för: 6 personer. Max motor: 11,5 kW (15 hk) lång rigg
Konstruktör:Cremo Produktions AB

ALLURE 17
En stor fördel med Allure 17 är att den är liten nog att transportera efter en medelstor bil, samtidigt som den är stor nog att låta familj och vänner följa med på en dagstur. Allure 17 ligger bra i sjön och är behaglig i måttliga hastigheter. Vill du dra på skall du nog kolla på några andra sidor i katalogen!
Styrpulpet, träratt, bad- och räddningsstege samt lanternor är några av båtens standardtillbehör.

LÖA: 4,97 m (16,4 fot). Bredd: 2,12 m. Vikt utan motor: ca 415 kg
Godkänd för: 6 personer. Max motor: 6 kW (8 hk) lång rigg
Konstruktör: Cremo Produktions AB